O nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni

de | 20.01.2022 07:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 20 ianuarie 2022, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

CITEȘTE ȘI: Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

La această şedinţă sunt prevăzute 26 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim: aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza orașului Mioveni pentru anul școlar 2021-2022( semestrul al II-lea); aprobarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din raza teritorială a Orașului Mioveni, pentru anul școlar 2022-2023; aprobarea planului de acțiune privind serviciile sociale la nivelul orașului Mioveni pentru anul în curs; aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Extindere alimentare cu apă și rețea canalizare menajeră B-dul Dacia (Pod Getica – Valea Stânii); aprobarea Regulamentului de finanțare nerambursabilă stabilit la nivelul Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Mioveni pe anul 2022 din fondurile bugetului local alocate pentru activități nonprofit de interes local și care cuprind proiecte și programe sportive etc.

CITEȘTE ȘI: Un nou set de instrumente care să contribuie la atenuarea ingerințelor externe în cercetare și inovare

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei https://emioveni.ro/…/proiectul_ordinii_20.01.2022.pdf, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.Ședința se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică!

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole