Web Analytics

O nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni

de | 20.01.2022 07:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Joi, 20 ianuarie 2022, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

CITEȘTE ȘI: Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

La această şedinţă sunt prevăzute 26 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim: aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza orașului Mioveni pentru anul școlar 2021-2022( semestrul al II-lea); aprobarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din raza teritorială a Orașului Mioveni, pentru anul școlar 2022-2023; aprobarea planului de acțiune privind serviciile sociale la nivelul orașului Mioveni pentru anul în curs; aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Extindere alimentare cu apă și rețea canalizare menajeră B-dul Dacia (Pod Getica – Valea Stânii); aprobarea Regulamentului de finanțare nerambursabilă stabilit la nivelul Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Mioveni pe anul 2022 din fondurile bugetului local alocate pentru activități nonprofit de interes local și care cuprind proiecte și programe sportive etc.

CITEȘTE ȘI: Un nou set de instrumente care să contribuie la atenuarea ingerințelor externe în cercetare și inovare

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei https://emioveni.ro/…/proiectul_ordinii_20.01.2022.pdf, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.Ședința se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole