Web Analytics
scris marți, 19.04.2022

O nouă decizie în dosarul fostului deputat Cătălin Rădulescu

Procesul în care Cătălin Rădulescu, este judecat pentru fals și uz de fals a primit undă verde de la judecătorii de la Curtea de Apel București, potrivit evz.ro. Rădulescu a fost trimis în judecată de către procurorii anticorupție pentru că a primit calitatea de ”Erou al Revoluției”, fără a fi avut niciun merit efectiv. În plus, el a mințit că a participat activ la București și Timișoara, dar se afla la Pitești.

O nouă decizie în dosarul fostului deputat Cătălin Rădulescu

Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis luni, la ultima ședință a camerei preliminare, că fostul deputat PSD, Cătălin Rădulescu poate fi trimis în judecată. Magistrații au ajuns la concluzia că probele adunate de procurorii DNA în acest dosar sunt legale și rămân la dosar.

Citește și:Fostul deputat PSD, Cătălin Rădulescu, trimis în judecată. Iată comunicatul de presă al DNA

„Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Rădulescu Cătălin, Marian Sanda Adrian, Tănase Denisa Corina şi Cechi Cristina Valentina şi partea civilă Casa Judeţeană de pensii Argeş. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în verdictul Curții de Apel București.

Până acum, dosarul a fost nepublic, discuțiile juridice fiind purtate în Camera de Consiliu. După decizia de azi a Curții de Apel București, deputatul Rădulescu va primi o citație să se prezinte la procesul de la fond, care se va judeca în faza publică, cu toate probele dezbătute în sala de judecată, unde poate asista oricine.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...