O nouă decizie în dosarul fostului deputat Cătălin Rădulescu

de | 19.04.2022 09:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Procesul în care Cătălin Rădulescu, este judecat pentru fals și uz de fals a primit undă verde de la judecătorii de la Curtea de Apel București, potrivit evz.ro. Rădulescu a fost trimis în judecată de către procurorii anticorupție pentru că a primit calitatea de ”Erou al Revoluției”, fără a fi avut niciun merit efectiv. În plus, el a mințit că a participat activ la București și Timișoara, dar se afla la Pitești.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis luni, la ultima ședință a camerei preliminare, că fostul deputat PSD, Cătălin Rădulescu poate fi trimis în judecată. Magistrații au ajuns la concluzia că probele adunate de procurorii DNA în acest dosar sunt legale și rămân la dosar.

Citește și:Fostul deputat PSD, Cătălin Rădulescu, trimis în judecată. Iată comunicatul de presă al DNA

„Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Rădulescu Cătălin, Marian Sanda Adrian, Tănase Denisa Corina şi Cechi Cristina Valentina şi partea civilă Casa Judeţeană de pensii Argeş. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în verdictul Curții de Apel București.

Până acum, dosarul a fost nepublic, discuțiile juridice fiind purtate în Camera de Consiliu. După decizia de azi a Curții de Apel București, deputatul Rădulescu va primi o citație să se prezinte la procesul de la fond, care se va judeca în faza publică, cu toate probele dezbătute în sala de judecată, unde poate asista oricine.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed