Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

O nouă amânare pentru piaţa din Câmpulung

Construcția noii hale a Pieței centrale din Câmpulung nu își va avea începutul în acest an, intervenind o nouă amânare a demarării lucrărilor. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții, care preia obiectivul, însă demolarea vechii construcții trebuie efectuată de municipalitate. În acest scop, au fost preluate fonduri chiar de la societatea care administrează piețele și târgurile din Câmpulung, banii păstrați de-a lungul anilor chiar în scopul realizării unei noi piețe. Doar că s-a găsit motivul venirii iernii, perioadă în care comercianții ar fi fost nevoiți să își desfacă produsele în niște corturi care nu asigurau confortul necesar pe timp rece.
Potrivit administrației locale, venirea primăverii anului 2024 va însemna și începerea demolării halei vechi, cu consecința valorificării prin licitație a fierului vechi rezultat.
C.I.B.

O nouă amânare pentru piaţa din Câmpulung

Citește și Primăria Câmpulung a ajuns la fundul sacului

Citește și Ce nu ştiau câmpulungenii şi află din ziarul USR: Elena Lasconi este primarul unui oraş fericit!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...