O noapte ce l-ar fi făcut fericit şi pe Gicu Dobrin! Fiesta la 4 dimineaţa, în Piaţa Primăriei Piteşti

de | 9.03.2022 12:27 | Actualitate, Home, Sport

Toată suflarea alb-violetă a fost alături de FC Argeș în această săptămână. Fotbaliștii din Trivale s-au calificat în play-off Ligii I după victoria uriașă contra FC Botoșani, luni, 7 martie. Marți, dis-de-dimineață, pe la ora 3:30, suporterii, staff-ul tehnic, conducerea clubului, Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95 și sponsor principal al echipei, conducerea Primăriei, primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, Lucrețiu Tudor, city managerul orașului, i-au întâmpinat pe fotbaliști, la întoarcerea din Botoșani, în fața Primăriei Pitești, i-au felicitat și au ciocnit un pahar de șampanie în sala de ședințe a Primăriei Pitești.

Fanii alb-violeți au anunțat pe rețelele de socializare că vor să se strângă în Piața Primăriei pentru a felicita echipa și s-au ținut de cuvânt. Aproximativ 40 de suporteri au aprins torțe și fumigene în prezența fotbaliștilor și au scandat timp de minute bune: „Argeș, pentru mine, ești unica iubire, te voi susține oriunde vei juca”, „Argeșul”, „Suntem mândri de voi”, „Mulțumim, Argeșule, ole, ole”, „Nicolae Dobrin”, „Prepeliță”, „Să vină cupa la Pitești” etc.
M.T.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Nu am discutat cu alţi antrenori, unii se autopropun, dar Prepeliţă merită tot respectul…”

Acest articol este despre: fc arges,fotbal,liga I

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....