O nemţoaică frumoasă, şoferiţă de TIR, a adus la Piteşti donaţii pentru câinii fără stăpân

de | 17.10.2012 00:00 | Actualitate

Un tir cu donații constând în hrană pentru animale, vase de inox pentru hrană, consumabile medicale, hamuri și lese a ajuns în România, având ca principali beneficiari adăposturile pentru câinii fără stăpân. Donațiile au fost colectate de la firme și ONG-uri germane de către organizaţia Europäischer Tier-und Naturschutz e. V, (ETN).  La bordul tirului s-au aflat circa 7 tone de materiale, din care 9.000 de vase din inox pentru hrană, aproape 1.000 de zgărzi, hamuri și lese, 40.000 de mănuși chirurgicale, 200 cutii cu comprese sterile, precum și hrană pentru animale. Numai vasele de inox și hamurile, donate de compania Trixie, se ridică la o valoare de peste 35.000 de euro.
Transportul a fost asigurat cu titlu gratuit de firma germană JAS Forwarding Worldwide Company. De donațiile ajunse săptămâna trecută și la Pitești (orașul nostru este printre cele cinci unde nemții au trimis ajutoare) au beneficiat  Asociaţia „Anima” – Câmpulung, Asociația „Suflete argeșene”- Curtea de Argeș și Asociația „AULIM”- Smeura.  Nu prea obișnuit, ba chiar total ieșit din comun pentru România, tirul a fost condus de o femeie, pe deasupra și foarte frumoasă. Însoțită de cățelușa ei Pupy, salvată dintr-un adăpost public din Spania, Tamara Raab a condus tirul în cadrul unui orar tipic nemțesc, fără întârzieri, a organizat descărcarea, a participat efectiv la toate acțiunile lăsând tuturor o impresie extraordinară mai ales că nu se așteptau să vadă un fotomodel, cum s-au exprimat cei care o așteptau, coborând de la volanul unui tir. Unul din visurile Tamarei legate de România este să câștige premiul cel mare la loteria germană, astfel încât să poată aduce în România un convoi de 20 tiruri pline cu hrană pentru animalele străzii din țara noastră!
Alina Crângeanu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Frumos ,nimic de zis,dar pentru miile de copii subalimentati,cu parintii plecati aiutea, pentru acestia cine si cand le aduce cineva de mancare si imbracamnte?In Romania avem grija mai mult de caini decat de copii!

Ultimele articole


Loading RSS Feed