Web Analytics
scris miercuri, 23.08.2023

O gâlceavă ca un start de campanie electorală

A început campania electorală. Și a lovit ca o tornadă de august săptămâna trecută, undeva pe la prânz, când căldura toropise funcționărimea din Consiliul Județean ce tocmai luase o pauză de Tik-Tok. Prefectul liberal Perianu, cu fața sa de știulete bine motivat, a dat un comunicat de presă mustind de îngrijorări urmare unui control ordonat (tot de el!) la Spitalul Județean. Ținta finală-PSD, via Consiliul Județean, administratorul Spitalului Județean. V-ați prins cum stă treaba, nu-ți trebuie facultate de comunicare, mai curând academie de umor. CJ, luat ca din oală, a reacționat printr-o postare impulsivă a vicelui Bughiu. Acesta a intrat direct cu crampoanele pe tibia prefectului Perianu, și așa greu încercată de războiul Bulevardului Pardon. L-a făcut cum i-a venit la gură, mincinos, slugarnic, manipulator, abuziv. Și cum contraatacul vicelui Bughiu n-a fost considerat suficient de credibil, în scenă a fost introdus și subprefectul PSD, Bogdan Minciunescu. Adică cineva din instituția condusă de Perianu, chiar omul nr. 2.

O gâlceavă ca un start de campanie electorală

Iar Minciunescu a scos și el flăcări de război pe nas, declarând, lucru fără precedent în istoria administrației argeșene: „Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică. Vreau să mă dezic de toate acțiunile Prefectului de Argeș care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului. În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale nu ați făcut nimic pentru județul Argeș (…)”.
Ca o paranteză, domnu’ subprefect, dă-ți demisia și sigur scapi de prefect! Sau el de tine.

Citește și Radu Perianu: „Sănătatea argeșenilor este mai presus de orice atacuri politice! Nu mă voi lăsa intimidat de jocurile îndreptate împotriva mea”

Ce înțelege omul obișnuit din acest război grotesc dintre subprefectul PSD și prefectul PNL, de fapt dintre PNL Argeș și PSD Argeș? Că în coaliția de guvernare e ca la spitalul de nebuni. Și că nu eventualele deficiențe din spitale sunt problema, ci chiar cei care ne conduc. În goană după câteva procente și în perspectiva alegerilor încrâncenate de la anul, se calcă pe cadavre. Uneori chiar pe cadavrele pacienților, care nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, sunt oameni pur și simplu. Ei, și nu politicienii, vor fi cei mai afectați! Și uite așa crește AUR fără să facă mare lucru, doar pe gâlceava politicianistă și uneori iresponsabilă a celor din coaliția de guvernare.

După cât de abrupt, chiar brutal, a debutat campania electorală în Argeș, observ două lucruri. PNL are pe agendă (țintarul de campanie) să scoată neapărat ursul PSD din bârlog și să-l atace/provoace pe diverse teme, cu sau fără temei. PSD Argeș nu înțelege strategia liberală și reacționează impulsiv, asta și fiindcă nu e obișnuit să fie atacat într-un județ în care e masculul alfa și are peste 70 de primari. Reacționând impulsiv, prin proxy sau prin mesaje transmise și citite doar în bula de partid, se învârte în cerc. Exact ce își dorește PNL.
P.S. Să știți, domnule prefect, că gândaci și probleme sunt și în spitalele unde administrațiile județene sunt conduse de liberali, nu doar în județele unde conduce PSD-ul. Oamenii nu sunt chiar atât de proști, au evoluat, în vreme ce unii politicieni bag seamă că nu.

Citește și Subprefectul Minciunescu: „Mă dezic de toate acțiunile prefectului de Argeș”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Un articol corect pana la ceea ce ar trebui sa se numeasca final. Dar chestia e ca n-are final, fiindca, precum toate articolele jurnalistilor dependenti de publicitatea platita din bani publici, finalul ramane la latitudinea cititorilor. Adica, daca ai fost suficient de inteligent ca sa intelegi ca toti politrucii argeseni actuali sunt o apa si un pamant, e ok. Daca nu, si mai bine, contractele de publicitate din bani publici mai au sansa sa curga… Hmm, stie toata lumea ca stimabilul GG are o slabiciune pentru Smantana de la CJ, dar sa scrie doar in doi peri parca nu ii era caracteristic…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *