Web Analytics
scris vineri, 18.08.2023

Radu Perianu: „Sănătatea argeșenilor este mai presus de orice atacuri politice! Nu mă voi lăsa intimidat de jocurile îndreptate împotriva mea”

Prefectul Radu Perianu a transmis o replică în urma acuzațiilor care i-au fost aduse în ultima vreme, după ce a dispus controale la Spitalul Județean Argeș.

Radu Perianu: „Sănătatea argeșenilor este mai presus de orice atacuri politice! Nu mă voi lăsa intimidat de jocurile îndreptate împotriva mea”

„Sunt aici în calitate de prefect și vreau să transmit clar faptul că îmi voi face treaba, chiar dacă pare că acest lucru deranjează conducerea Consiliului Județean Argeș. Mesajul meu este unul ferm, în sistemul medical argeșean sunt probleme mari și acest lucru nu mai poate continua.
Am primit multe sesizări referitoare la Spitalul de Urgență Pitești și nu puteam ignora acest lucru. Am auzit cu toții expresia că cel mai bun spital din Argeș este autostrada spre București. Nu trebuie ascunsă mizeria sub preș, trebuie scoasă la suprafață și să căutăm rezolvări.
Lucrurile nu pot continua în maniera în care au fost până acum. Nu am spus nicicând faptul că se dărâmă spitalul. Nu m-am isterizat și nu am exagerat. Totul a fost transmis prin comunicate de presă obiective și bazate pe ceea ce au constatat echipele de control formate din specialiști în control. Și voi continua să informez opinia publică. Argeșenii au dreptul să știe ce se întâmplă cu banii publici care sunt ai lor.
Mă așteptam ca liderii Consiliului Județean Argeș să își dorească o colaborare, să vrea să afle punctele slabe ale unității spitalicești pe care o administrează, nu să arunce totul pe jocuri politice care nu există. Pe oameni nu asta îi interesează. Ei vor serviciile medicale de calitate și asta ar trebui să li se ofere.
Controalele vor continua și mă aștept ca reprezentanții Consiliului Județean Argeș să înceapă să se gândească în mod serios că argesenii au dreptate, iar problemele trebuie remediate”
, a transmis Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Citește și Subprefectul Minciunescu: „Mă dezic de toate acțiunile prefectului de Argeș”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *