Web Analytics
scris vineri, 18.08.2023

Subprefectul Minciunescu: „Mă dezic de toate acțiunile prefectului de Argeș”

În urma controalelor care au fost făcute la Spitalul Județean Argeș, urmate de amenzi (detalii, AICI), subprefectul Bogdan Minciunescu i-a adus acuzații prefectului Radu Perianu într-un comunicat de presă.

Subprefectul Minciunescu: „Mă dezic de toate acțiunile prefectului de Argeș”

„Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică. Vreau să mă dezic de toate acțiunile Prefectului de Argeș care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului.

Am jurat, în urmă cu 1 an și 8 luni, să apărăm și să respectăm interesele argeșenilor, nu interesele meschine ale unui grup politic lacom de publicitate, de putere și dominat de dorința de a distruge, nu de a construi. Vin dintr-un domeniu în care timp de 17 ani am învățat să construiesc și nu pot accepta să văd cum niște marionete politice, care nu au construit nimic în viață, se folosesc de funcții doar pentru a distruge și a-și satisface propriile interese politice.

În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale nu ați făcut nimic pentru județul Argeș, nu ați construit nimic pentru argeșeni, nu ați făcut niciun demers pentru vreun proiect sau pentru a susține vreo investiție.

Vă folosiți abuziv de instituțiile publice, ca de un breloc politic, pentru a vă arăta puterea, pentru a crea presiune și spaimă. Ce ați făcut pentru argeșeni?! Ați dat amenzi în instituțiile publice, care vor fi plătite tot din banii argeșenilor, dar nu ați rezolvat nicio problemă și nici n-ați venit cu soluții. Ați făcut abuz de putere, exces de zel și multă publicitate pentru nimic”, a transmis subprefectul Ionuț – Bogdan Minciunescu.

Citește și Dr. Marcel Buzatu: „Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate”[0]=AZX0H9ZgRgSrhzHpa3NdbeF-C7-I9P43U8yOgSxxpUkITCctclcKAYTYxSLSb2UbmJSndb8L0XO1wne8kJQsEfo6O3tzOx1X0dShdyNOlnSpHGISQWYxDEOvsRzXYL8leLHkJRaRbYgrAGtlIKVICDiLGjibd76lvs8Yb_JmVGJssA&__tn__=EH-R">

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Minciunescu, penibilul pamantului!
    Du-te invartindu-te, cu cei care te-au pus: amantii Simona si Ion Georgescu!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *