Web Analytics

O fetiță a murit și alta este în stare gravă după ce o mașină scăpată de sub control le-a lovit pe trotuar

de | 26.05.2023 21:14 | Actualitate, Home

Accident extrem de grav surprins de camerele de supraveghere într-o localitate din Iași. Trei fetișe au fost rănite grav după ce o mașină a ricoșat dintr-un stâlp lovit pe șosea.

Citește și: „De ce să mă tem de Chiriloiu? De chinezi mi-e mai teamă!”

O mașină al cărei șofer a pierdut controlul direcției a intrat, joi seara, într-un stâlp de electricitate și a ricoșat apoi în două fete care se aflau pe trotuar și în gardul unui imobil. Accidentul a avut loc pe un drum județean din Iași. Potrivit IPJ Iași, accidentul s-a produs pe DJ 248 A în satul Domnița, din comuna Țibana.

Citește și: PRESShub. Cum vede școala un profesor care nu dă meditații: „Nu poți preda eficient, dacă te gândești ce mănânci mâine”

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi intrat într-un stâlp de electricitate, apoi ar fi acroșat două minore și ulterior gardul unui imobil. În urma accidentului au fost rănite trei fete: două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism. Victimele au fost transportate la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, la fața locului, rezultatul fiind negativ. Una dintre fetițele care se aflau pe trotuar, în vârstă de 11 ani, a fost găsită de medicii sosiți la fața locului în stop cardio-respirator. După minute bune de resuscitare, medicii au reușit să îi repornească inima, însă copila și-a pierdut viața la spital. Cea de-a doua fetiță se află în stare gravă. Fetiţa de 14 ani, care era pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului care a provocat accidentul, este internată în clinica de ortopedie. Ea are o fractură la nivelul membrului superior, starea generală fiind bună.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *