Web Analytics

O femeie și un bărbat păcăleau copiii și părinții că vor apărea în reclame și prezentări de modă

de | 29.05.2021 09:52 | Actualitate

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea, cu sprijinul Inspectoratelor de Poliție Județene Argeș și Prahova, precum și al Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice Sector 2 și 6 București au efectuat 6 percheziții în localitățile București, Ploiești, Pitești și în județul Argeș, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și evaziune fiscală. 

Ieri, 27 mai a.c., polițiștii au pus în executare 5 mandate de aducere privind  persoane care ar fi săvârșit infracțiuni de înșelăciune și evaziune fiscală.

Astfel, în cursul lunii septembrie 2020, în numele unei agenții de modeling, persoanele în cauză, în schimbul unor sume de bani, ar fi indus în eroare mai multe persoane din județul Vrancea, promițându-le promovarea pentru selectarea și participarea la diferite casting-uri, reclame publicitare și prezentări de modă, însă fără ca acest lucru să se întâmple.

CITESTE SI Bărbați urmăriți internațional, depistați în Argeș

Totodată, reprezentanții societății nu ar fi evidențiat în contabilitate toate veniturile obținute.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate înscrisuri și obiecte utile pentru continuarea cercetărilor.

Față de o femeie, de 36 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș și un bărbat de 33 ani, din București a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii