Web Analytics

Bărbați urmăriți internațional, depistați în Argeș

de | 15.05.2021 14:58 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au depistat doi bărbați, un albanez și un bărbat din Mioveni, urmăriți la nivel național și internațional, precum și un al treilea bărbat, ce avea emis de o instanță din județul Vâlcea, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Toți cei trei au fost încarcerați.

„Primul depistat de polițiști a fost un bărbat urmărit la nivel național și internațional pentru tentativă de omor.
În ziua de 14 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au depistat un bărbat de 47 de ani, cetățean albanez cu domiciliul în România, urmărit în baza unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș la începutul anului în curs, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.
Polițiștii de investigații criminale argeșeni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș l-au depistat pe bărbat într-un imobil de pe raza localității Jilava, județul Ilfov.

Tot în ziua de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, privind pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea.
Cel în cauză a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

În dimineața zilei de astăzi, 15 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, urmărit la nivel național și internațional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Brașov în anul 2016.
Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 8 luni și 523 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.

Toți cei trei bărbați au fost încarcerați”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii