Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

O femeie din Argeș acuză un medic din București că i-a greșit operația

O femeie din Argeș acuză un medic din București că era să o omoare. La doar câteva ore după ce a fost externată din spital, pacienta a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Pitești deoarece doctorul din Bucureşti i-ar fi greşit operaţia. Unul dintre medicii care a salvat-o a declarat la poliție că femeia ar fi putut să moară.

O femeie din Argeș acuză un medic din București că i-a greșit operația

Citește și: Șeful IT din Ministerul Fondurilor Europene, judecat pentru fals intelectual într-o cauză privind vaccinarea


În urmă cu 4 ani, femeia a mers la o intervenție chirurgicală în Bucureşti. Avea un diagnostic de fibrom uterin care necesita extirpare. La primul consult, doctorul ginecolog i-a spus că nu are fibrom. Ulterior, la următorul consult, i-a transmis că va interveni chirurgical pentru un chist ovarian. Operată de două ori în trei zile, femeia, educatoare de profesie, a ajuns la terapie intensivă. Din fericire, spune femeia, medicii din Pitești i-au salvat viața. Chirurgul care a intrat cu ea în sala de operație a mărturisit, în fața anchetatorilor, că pacienta putea să moară.

Citește și: Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române. Minor, transportat în Italia cu o aeronavă militară


Când s-a simțit mai bine, victima a făcut plângere la poliție. Toată cercetarea a durat 4 ani, timp în care medicul a contestat toate expertizele. Legiștii spun clar că actul medical a fost greșit. Medicul acuzat are propria poveste în care se consideră victimă în acest scandal, susţinând că pacienta nu ar fi făcut septicemie şi că raportul de expertiză arată că nu i-a secţionat colonul în timpul intervenţiei chirugicale. După ce procurorii vor face rechizitoriul, dosarul va ajunge la instanță. Medicul bucureștean va fi judecat pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *