Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

O femeie de 30 de ani, internată cu forţa la Psihiatrie, a fost găsită spânzurată în baie

Tragedie în Sibiu. O tânără de 30 de ani a murit după ce şi-a luat viaţa în timp ce era internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu. Femeia avea antecedente psihiatrice şi era a patra oară când era internată.

O femeie de 30 de ani, internată cu forţa la Psihiatrie, a fost găsită spânzurată în baie

Tânăra fusese adusă de poliţie la Spitalul de Psihiatrie pe data de 16 mai, unde a fost internată fără consimţământul ei, dar cu acordul judecătorilor. „A fost adusă în regim de urgență de Poliție și SMURD de la domiciliu, pentru consult de specialitate în cadrul Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu având în vedere starea agitată a pacientei pe fondul consumului de alcool. A fost reținută cu forme de internare nevoluntară pe Secția Psihiatrie II, Judecătoria Sibiu confirmând solicitarea de internare nevoluntară”, au transmis reprezentanții spitalului pentru Turnul Sfatului.

Internată a patra oară la Psihiatrie

Tânăra urma tratamentul medicamentos, însă la aproximativ o săptămână după internare, personalul a găsit-o inconştientă într-o baie, după ce ar fi încercat să se spânzure. Aceasta ştia că baia este singurul loc nesupravegheat video unde îşi poate duce la capăt planul extrem. Deşi a fost resuscitată, tânăra a murit în aceeşi zi la spital. Anterior internării, femeia ameninţase că vrea să îşi ia viaţa. Ea era internată pentru a patra oară la Psihiatrie.

Citește și: Casă în flăcări, în Argeş. Un bărbat, dus la spital cu SMURD-ul

„În data de 22 mai, la ora 16.33 pacienta a fost găsită într-o stare de inconstiență fãră răspuns la stimulii verbali și nervoși. Personalul din cadrul secției i-a acordat ingrijirile necesare până la sosirea echipajului de ambulanță, solicitat prin numărul de intervenții 112. După sosirea echipajului de ambulanță, în urma manevrelor de resuscitare. Pacienta a început să prezinte puls și a fost preluată de aceștia în vederea transportării acesteia la spitalul clinic județean Sibiu, unde a fost internată pe secția ATI”, a mai adăugat spitalul. De asemenea, poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită