Web Analytics

O fată de 13 ani a încercat să-și otrăvească o colegă. Cele două se certaseră din cauza unui băiat

de | 13.01.2023 20:19 | Actualitate, Home

O elevă de 13 ani, din Pitești, a încercat să-și otrăvească colega. Cele două fete se certaseră în luna noiembrie din cauza unui băiat.

Citește și: Manelistul Jador a rămas fără banii câştigați într-un an, după ce hoţii i-au clonat cardul

Într-un moment de neatenție al victimei, colega sa i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc. Victima a bătut din sticlă, însă a simțit imediat gustul ciudat. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești. Din fericire a scăpat ușor și nu a avut nevoie de spitalizare. În fața psihologilor, eleva de 13 ani a spus că intenționa să facă o glumă şi spera că, în momentul în care cealaltă fată desface sticla de suc, să fie stropită de băutura pe care intenționa să o bea, notează Observator.

Citește și: O fetiță de trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, precum și a Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș. „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. S-a întâmplat în pauza dintre ore. Cazul va rămâne în monitorizarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean din Argeș.

Având în vedere că cea care a comis actul grav are doar 13 ani, aceasta nu poate răspunde penal, însă s-a dispus la consilierea psihologică a ambelor minore.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole