Web Analytics

O fetiță de trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat

de | 13.01.2023 17:50 | Actualitate, Home

O fetiță de numai trei anișori, pe care părinții și frații ei o căutau cu disperare de câteva ore bune, a fost găsită moartă în mașina de spălat din locuința familiei.

Dramatica descoperire a fost făcută chiar de tatăl micuței și un alt fiu, care au găsit mașina de spălat oprită, dar hubloul închis.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 ianuarie 2023, în apartamentul unei familii cu cinci copii din arondismentul XX din Paris, capitala Franței.

https://jurnaluldearges.ro/rechizitoriu-anestezistul-si-patronii-de-la-clinica-teddy-care-din-pitesti-au-fost-trimisi-in-judecata-234112/

Părinții si-au dat seama de dispariția copilei de abia după ce au luat cina și au căutat-o peste tot, chiar și prin vecini.

După ore întregi de căutare, tatăl și unul din frați au găsit-o, fără suflare, in interiorul mașinii de spălat. În ciuda eforturilor de resuscitare, paramedicii au fost nevoiți să declari decesul micuței.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia, după cum informează Le Pariziene.

foto descriptiv

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *