Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

O bonă a fost reținută după ce a agresat copilul de un an pe care îl avea în grijă

O femeie de 69 de ani din București este investigată de polițiști după ce a fost surprinsă agresând un copil de un an și două luni pe care îl avea în grijă. Incidentul a fost capturat de camerele de supraveghere montate în locuința părinților copilului, iar imaginile au fost predate autorităților.

O bonă a fost reținută după ce a agresat copilul de un an pe care îl avea în grijă

Bona, recrutată de pe o platformă online și prezentându-se ca având experiență, a fost filmată în timp ce agresa copilul. Mama micuțului a descoperit imaginile șocante pe 15 mai, când a verificat înregistrările camerelor ascunse din locuință. În videoclipuri, bona poate fi văzută lovind și bruscând copilul în mod repetat. Părinții au contactat imediat poliția, iar pe 17 mai, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 22 a emis un mandat de aducere pe numele femeii. Aceasta a fost reținută și condusă la audieri, fiind acuzată de lovire sau alte violențe.

Ancheta poliției

Potrivit anchetei, mama copilului a cunoscut-o pe bonă printr-o platformă online în aprilie 2024 și a angajat-o pentru îngrijirea copilului în anumite zile. Inițial, părinții nu au observat nimic suspect în comportamentul bonei. Pe 15 mai, după vizionarea înregistrărilor din 14 mai, mama a descoperit comportamentul abuziv al bonei. Poliția a identificat rapid femeia și a pus în aplicare mandatul de aducere. Cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-a produs agresiunea.

Citește și: Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. „Briliantul” i-a făcut o surpriză fiului său, Tiago

Incidentul a stârnit un val de indignare și îngrijorare în rândul părinților din București, evidențiind importanța verificării stricte a antecedentelor și comportamentului persoanelor angajate pentru îngrijirea copiilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, față de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită