Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. „Briliantul” i-a făcut o surpriză fiului său, Tiago

Adrian Mutu (45 de ani) s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo (39 de ani) în Arabia Saudită. „Briliantul” i-a făcut o surpriză fiului său, Tiago.

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. „Briliantul” i-a făcut o surpriză fiului său, Tiago

Aflat într-o vacanță în Arabia Saudită, Adrian Mutu s-a întâlnit, joi, cu Ivan Rakitic, fostul mijlocaș de la Sevilla sau Barcelona, care joacă acum la Al Shabab. La o zi distanță, Mutu și fiul său, Tiago, au mers și la cei de la Al Nassr, unde l-au întâlnit pe starul Cristiano Ronaldo. Golgheterul all-time al naționalei României s-a fotografiat cu CR7 și a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Citește și: Euro 2024. 30.000 de suporteri români sunt aşteptaţi la München, Köln şi Frankfurt

„Vizitând Arabia Saudită, astăzi am mers la clubul Al Nassr. Când fiul meu, Tiago, a împlinit vârsta de 7 ani, i-am promis că, dacă va fi cuminte, îi voi face cunoștință cu legenda și superstarul mondial Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul este îndeplinit. Îți mulțumesc, prietene, pentru amabilitate. Tot în această seară vom vedea împreună meciul, derby-ul contra lui Al Hilal”, a scris Mutu, pe rețelele sociale. Tiago Mutu a primit un tricou de la Cristiano Ronaldo cu semnătura portughezului.

Adrian Mutu este liber de contract de la începutul lunii aprilie, când antrenorul a demisionat de la CFR Cluj în urma unui eșec drastic suferit în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Citește și: Duminică, circulație închisă/restricționată în Pitești. Ce zone sunt vizate

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...