Web Analytics

„Nu ştiu de unde a scos domnul Sofianu aceşti bani, cei 20.990 euro. Probabil e obişnuit ca la box, ştie dumnealui la ce mă refer”

de | 14.10.2015 20:50 | Actualitate

# Scandalul sponsorizării de 20.990 euro de la HC Argeş. Patronul firmei de transport  Vulturul&Company îi răspunde consilierului  judeţean Narcis Sofianu

Problema deblocării banilor pentru Handbal Club Argeş l-a determinat să iasă la înaintare pe consilierul judeţean Narcis Sofianu, ţinta sa fiind preşedintele Florin Tecău. Colateral au sărit alice şi înspre Liviu Poşircă, primarul suspendat de la Vultureşti, cel care deţine firma de transport Vulturul&Company SRL prin care s-a implicat în sprijinirea clubului sportiv. Acesta a comentat afirmaţiile lui Sofianu legate de sponsorizarea acordată HC Argeş.
# Domnule director, consilierul judeţean Narcis Sofianu spune că aţi sponsorizat HC Argeş fără acte, că nu a existat contract…
– Nu ştiu cum de afirmă domnul Sofianu aşa ceva! Există contract semnat în ianuarie 2015, deci…

„M-au rugat să sprijin  echipa de handbal și atunci am intervenit eu cu transportul”

# Dar înainte de acesta?
– Domnule, prin 2013-2014 m-au rugat să sprijin echipa de handbal, atunci am intervenit eu cu transportul. Dar a fost vorba doar de motorină, vorbind de costuri suplimentare, că salariile şoferilor oricum erau asigurate.
# Cu acte sau fără?
– Pentru fiecare cursă se întocmesc acte, nu ai cum altfel! Fiecare cursă trebuie raportată, mai ales că a fost vorba de deplasări interjudeţene.
# Şi totul a costat 20.990 de euro, aşa cum spune Sofianu?
– Nu ştiu cine a calculat această sumă, de unde a scos domnul Sofianu aceşti bani, cei 20.990 euro. Probabil e obişnuit ca la box, ştie dumnealui la ce mă refer.
# De ce credeţi că s-a ajuns la asemenea discuţii?
– Se apropie alegerile…, dar ştiţi ceva? Mie nu îmi pare rău că îmi ofer sprijinul, aşa cum nu îmi pare rău nici că am fost primar şi am încercat să fac ceva pentru comuna Vultureşti. Regret doar faptul că atunci când te implici, când vrei să faci ca lucrurile să meargă bine, apar tot felul de discuţii, de piedici, de acuze. Păi, hai să nu mai facem nimic, că dacă faci ceva nu e bine!
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii