Web Analytics

„Nu s-a luat în discuţie retragerea din campionat. Ar fi fost o decizie drastică ce implica foarte multe lucruri”

de | 29.10.2021 10:36 | Actualitate, Sport

# Spune Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni

# Cum comentați egalul de pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Botoșani?
– A fost un meci în general bun al echipei noastre, un meci echilibrat, în care am condus aproape tot timpul. Păcat însă de final, în care am avut ocazia să facem 2-0 prin acea bară a lui Garutti. Apoi ne-au prins și ei și au avut 11 metri, pe care l-au ratat, și chiar dacă Botoșaniul a reușit să egaleze, finalul, ca să zic așa, a fost al nostru, prin acel contraatac din care a ieșit acea lovitură liberă din preajma careului și imediat a urmat bara care a salvat Botoșaniul. Una peste alta, a fost un meci bun, dar păcat că nu am obținut cele trei puncte, deși am fost atât de aproape de a câștiga meciul. Ne-am dorit foarte mult cele trei puncte, dar, din păcate, așa a fost să fie.

# O concluzie a parcursului CS Mioveni în acest sezon de Liga I?
– Bineînțeles că era și loc de mai bine, dar, una peste alta, suntem pe o poziție care ne dă speranțe pentru viitor, atât cași loc ocupat în clasament, cât și ca joc al echipei. Jocul prestat de jucătorii noștri în meciul cu Botoșani ne dă speranțe pentru următoarele meciuri.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Suntem pe primul loc la capitolul defensiv, avem cele mai puţine goluri primite”

„Se pare că am sensibilizat Comisia Centrală de Arbitri și am primit un arbitru foarte bun la meciul cu Botoșani”

# Cum vedeți meciul din deplasare cu CSU Craiova, o echipă de top din Liga I?
– Este, într-adevăr, un meci dificil, pentru că jucăm cu o echipă care a reușit în ultimele trei meciuri să înscrie 12 goluri, fără să primească niciunul. Dar este un meci în care vom juca, vom încerca să scoatem ce putem și am fi foarte mulțumiți cu un rezultat pozitiv.

# Ce noutăți aveți în privința arbitrajului defavorabil față de CS Mioveni? Dl. primar Ion Georgescu a insistat cu retragerea echipei din campionat.
– Așa cum se știe, am făcut memoriu la Federația Română de Fotbal și la Comisia Centrală de Arbitri. De asemenea, am purtat banderole albe la meciul cu FC Botoșani și se pare că am sensibilizat Comisia Centrală de Arbitri, pe cei care deleagă arbitrii, care ne-au trimis un arbitru foarte bun, pe Hațegan, o brigadă de arbitri bună și sper ca și pe viitor la meciurile noastre să fim arbitrați corect, pentru că asta ne dorim în primul rând.
# Ați primit vreun răspuns oficial pe adresa clubului la acel memoriu?
– Deocamdată nu.

Citește și CS Mioveni: Banderole albe, în semn de protest împotriva arbitrajelor din Liga I

„Aproximativ 60% dintre jucătorii noștri sunt vaccinați împotriva Covid-19”

# S-a luat în discuție la nivelul conducerii clubului retragerea echipei din campionat?
– Nu s-a luat în discuție. Aceasta ar fi fost o decizie drastică, o decizie ce implica foarte multe lucruri. Cel puțin la nivelul conducerii clubului nu s-a luat în discuție retragerea echipei din campionat.
# În momentul de față sunt probleme medicale în rândul jucătorilor?
– Deocamdată nu avem probleme medicale, dar în perioada imediat următoare vom vedea dacă apare vreun jucător accidentat. Să sperăm că nu vom avea astfel de probleme. Ne dorim foarte mult să avem tot lotul valid și să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv la Craiova.

# Toți jucătorii de la CS Mioveni sunt vaccinați împotriva Covid-19?
– Aproximativ 60% dintre jucători sunt vaccinați împotriva Covid-19. Unii au trecut prin boală, unii poate nu doresc. Noi nu îi putem forța să se vaccineze. Vom vedea și sper ca până la sfârșitul anului toți fotbaliștii de la noi să fie vaccinați.
# Care este situația primelor de joc și a salariilor la CS Mioveni?
– În acest moment, jucătorii sunt cu salariile la zi. În privința primelor de joc, vă pot spune că ce au avut până acum de luat și-au luat. Ei au un regulament foarte strict. Primesc prime de joc la sfârșitul fiecărei luni, dacă sunt în primele 12 echipe din campionat. Au luat ce au avut de luat și urmează pentru luna octombrie, când vom trage linie să vedem ce rezultate au avut. În funcție de aceste rezultate vor primi și primele de joc. Vom vedea dacă au sau nu de primit aceste prime, dar, în rest, nu sunt probleme vizavi de salarii.

# Un scurt mesaj pentru suporterii galben-verzilor?
– Ce să zic? Îmi pare rău că s-au închis din nou porțile stadioanelor. Să sperăm că, după cele 30 de zile, publicul să fie alături de echipă, așa cum a fost în acest început de sezon, public care a susținut echipa și în momente dificile, și la victorie. Îi așteptăm cu drag să revină în tribună!

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii