Web Analytics

Noul șef al APIA Central este Cornel Constantin Turcescu, soțul directoarei de la Argeș, trimisă în judecată pentru fraudarea unui concurs de angajare

de | 30.08.2023 16:08 | Actualitate, Home

Noul șef al APIA central este Cornel Constantin Turcescu, director general adjunct în cadrul instituției, la acest moment. Acesta figurează deja pe siteuul oficial al APIA iar promovarea sa prin ordin de ministru vine după ce după ce Adrian Pintea, șef al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), timp de șapte ani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Citește și Şefa APIA Argeş, Mariana Turcescu şi adjuncta Alexa Delureanu au fost suspendate

Turcescu este director adjunct la APIA Central  din 2016, când la conducerea agenției a venit Adrian Pintea. El este căsătorit din vara lui 2022 cu Mariana, fostă Pană, director executiv la APIA Argeș, pe care a cerut-o de soție în Dubai, în timpul unei vizite la Burj Khalifa.

Numele Marianei Turcescu apare într-un dosar cercetat de DNA și aflat pe rolul instanței, în care este acuzată că a trucat un concurs de angajare la Argeș. De altfel, atât Mariana Turcescu dar și adjuncta sa Alexa Delureanu au fost suspendate din funcții până la finalizarea procesului.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *