Web Analytics

Noul patinoar ecologic din Pitești se deschide pe 1 Decembrie

de | 28.11.2023 10:54 | Actualitate, Home

Piteștiul are un patinoar ecologic sintetic, în Piața „Vasile Milea”, cu o suprafață de peste 700 mp, despre care s-a scris și AICI. Pentru a învăța să patineze, începătorii se pot folosi de figurinele ajutătoare.

„Deschiderea patinoarului va avea loc pe 1 decembrie, începând cu ora 10:00. Patinoarul ecologic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului. După încheierea sezonului rece, aceasta poate fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din Municipiul Piteșt”, a transmis primăria.

Citește și Pitești. Program special la Direcția pentru Evidența Persoanelor, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 – 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 – 16:00.

Accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești. Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008). Patinoarul a fost instalat de Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *