Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

Noul Duster s-a lansat la DAPEROM

DAPEROM a lansat oficial noul Duster, joi, 6 iunie, în incinta showroom-ului din strada Târgul din Vale. Au participat reprezentanții administrației județene, locale și membri ai mediului de afaceri, printre care Cristian Gentea – primarul Piteștiului, viceprimarul Gelu Tofan, dr. Tiberiu Irimia-consilier local, George Caval – președintele CCIA Argeș, Dani Coman – FC Argeș și omul de afaceri Gheorghe Badea.

Noul Duster s-a lansat la DAPEROM

DAPEROM este unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din județul Argeș, cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniu. „Vă mulțumim că ați venit să admirăm noul model de Dacia Duster 3. După 20 de ani de la lansarea Loganului, în 2004, cel care a schimbat complet fața mărcii Dacia, iată că acum brandul Dacia este numărul 1 pe retail în România, bineînțeles, în Franța, Italia și Portugalia. Și este pe locul III overall în Europa. Am scos rapid câteva cifre pentru a accentua ceea ce înseamnă Uzina Dacia. Modelul Sandero este cel mai vândut din Europa. În primele 5 luni din 2024, în total s-au vândut 2,7 milioane de mașini. Acest model este produs atât la Uzina de la Mioveni, cât și în Maroc. Dusterul care se produce aproape exclusiv la Mioveni s-a produs în 2,2 milioane de exemplare. Loganul a ajuns la 1,9 milioane de exemplare. Cu noul Duster, Dacia dorește să facă trecerea de la low cost la conceptul de best buy, adică dorește să redefinească esențialul”, a declarat Radu Schiaucu, directorul general al companiei Daperom.
George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, i-a oferit o plachetă cu noul model Duster. Și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a felicitat DAPEROMUL, partener oficial al Primăriei și al Consiliului Local Pitești.
M.S.

Citește și O treabă bună! Noul Duster poate fi comandat la Daperom cu rată începând de la doar 1.148 lei/lună.

Citește și România, locul 14 în UE la înmatriculări de mașini noi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită