Noua clădire de la Spitalul Județean Argeș, realizată în proporție de 98%

de | 12.08.2021 17:47 | Actualitate, Home

Sănătatea este o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș, astfel a avut loc o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții tuturor celor patru proiecte ce se desfășoară în cadrul Spitalul Județean de Urgență Argeș.

Discuțiile ce s-au purtat chiar pe șantierul de la Spitalul Județean de Urgență Pitești au vizat, în principal, găsirea soluțiilor la problemele tehnice apărute în timpul construcției.

Construcția propriu-zisă s-a realizat în proporție de 98%, s-au realizat zidăriile și compartimentările, s-au montat instalațiile termice, cele 3 cazane și cele 3 boilere pentru furnizare apă caldă și agent termic.

 

Citește și Bărbați din Corbeni și Valea Mare Pravăț amendați pentru furt de lemne

 

Ca organizare funcțională clădirea va avea un nivel subteran în care vor fi amplasate spațiile tehnice aferente construcției, trei adăposturi ALA și o zonă destinată prosecturii, iar pe cele 5 niveluri supraterane ale clădirii se vor amenaja secții medicale transferate din clădirea principală a spitalului și un bloc operator, respectiv:

La parter: secția Chirurgie plastică și Arși

La etajul 1: secția de Chirurgie vasculară

La etajul 2: Blocul operator (cu Săli de operație chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară)

La etajele 3 și 4 secția Cardiologie.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 85.213.652 lei (cu TVA inclus), din care 36.882.724 lei (cu TVA inclus) reprezintă valoarea pentru construcții – montaj (C+M), iar 32.385.983 lei reprezintă dotările cu aparatură/echipamente medicală, mobilier medical și general. Întreaga investiție este finanțată din fondurile alocate de bugetul Consiliului Județean Argeș.

Acest articol este despre: cladire noua,lucrari,Spital Judetean Arges

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...