Web Analytics

Bărbați din Corbeni și Valea Mare Pravăț amendați pentru furt de lemne

de | 12.08.2021 17:17 | Actualitate

În ziua de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, Valea Mare Pravăț și Schitu Golești au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, din Corbeni, respectiv Valea Mare Pravăț, care dețineau sau transportau, cu atelaje hipo, cantitatea totală de aproximativ 5 mc de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

În urma celor constatate, bărbații au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent.

 

Citește și Salariile şi primele de joc, blocate la FC Argeş până la recuperarea punctelor pierdute

 

Tot în ziua de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Vidraru, au acționat, pe raza localității Arefu, pentru combaterea faptelor ce pot aduce atingere fondului forestier.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, pentru recoltarea de produse nelemnoase (afine). De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 40 de kg de afine, care a fost predată ocolului silvic competent.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii