Web Analytics
scris joi, 08.12.2022

Primărița Olguța Vasilescu, la Pitești: „În urmă cu câțiva ani, ne uitam cu invidie la stadionul dumneavoastră de atletism”

Olguța Vasilescu, primărița municipiului Craiova, a ajuns azi, 8 decembrie, cu o oarecare întârziere la inaugurarea Sălii Polivalente din Pitești. Primarul Cristian Gentea i-a mulțumit de participare și a invitat-o să spună câteva cuvinte, mai ales că era tocmai vremea speech-urilor.

Primărița Olguța Vasilescu, la Pitești: „În urmă cu câțiva ani, ne uitam cu invidie la stadionul dumneavoastră de atletism”

Citește și: A fost inaugurată Pitești Arena. Cristian Gentea: „Așteptarea a luat sfârșit!”

„Dacă tot ne-ați bătut, sper să câștigați Cupa”

Doamna primar și-a amintit că, în urmă cu câțiva ani, „ne uitam cu invidie la stadionul dumneavoastră de atletism”, dar că între timp în Craiova s-a construit o arenă de fotbal deosebită.„Acum, înțeleg că vreți să construiți un stadion mai frumos decât al nostru (…) În fine, eu vă felicit pentru victoria de aseară (FC Argeș a învins Universitatea Craiova, cu 2-1, la Pitești, în Cupa României – n.n.)! Dacă tot ne-ați bătut aseară, sper să câștigați Cupa” – a spus zâmbitoare Olguța Vasilescu.

(sursa foto: Facebook politikia.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *