Web Analytics
scris miercuri, 21.06.2023

Nou în Pitești! S-a deschis „KINETO VITALIS”, cea mai nouă clinică de recuperare medicală din Argeş

Recent inaugurată, „Kineto Vitalis” este o clinică de recuperare medicală (kinetoterapie și fizioterapie), cu sediul în cartierul Găvana din Pitești. Ana-Maria Popa, managerul și fondatorul clinicii „Kineto Vitalis”, ne-a povestit că piața deficitară și nevoia existenței unui nou și modern centru de recuperare în Argeș au determinat-o să pună bazele acestei clinici.

Nou în Pitești! S-a deschis „KINETO VITALIS”, cea mai nouă clinică de recuperare medicală din Argeş

„Avem o experiență de 7 ani în piața medicală din Argeș și am luat hotărârea să deschidem această clinică de recuperare în urma pacienților care aveau nevoie de servicii efectuate corect și calitativ în acest segment. Cererea a fost mare și ne bucurăm deoarece acum putem oferi acestor pacienți servicii furnizate de profesioniști într-o locație dotată corespunzător necesității unui astfel de spațiu”, ne-a declarat managerul Ana-Maria Popa.

Se pune accent pe calitatea serviciilor oferite

La „Kineto Vitalis” se pune accent pe calitatea personalului cu experiență și a serviciilor oferite cu dăruire: kinetoterapie, fizioterapie, recuperare copii, reabilitare sportivă, masaj terapeutic, drenaj limfatic, TECAR, laser de mare putere, electrostimulare și în curând distribuire de dispozitive medicale și suplimente alimentare.
Clinica se adresează pacienților din toate categoriile: preoperator, postoperator, profilactic, copii, sportivi. Printre patologiile care pot fi tratate aici se numără afecțiuni ale coloanei, afecțiuni reumatice, afecțiuni ortopoedice și traumatice (gonartroze, coxartroze, menisc, ligamente, tendoane) și multe altele.

Citește și Reportaj. ”Bunicel” de Costeşti. Doi tineri au fondat o fabrică de dulceaţă în casa natală

Aparatură de ultimă generație și personal specializat

În clinică se găsește aparatură de ultimă generație, iar echipa este formată din personal cu experiență vastă în domeniu: Dr. POPA THEODOR – ortopedie traumatologie, specializat în chirurgia genunchiului, Lector univ. Dr. Fiziokinetoterapeut Ana Maria Tătaru și Fiziokinetoterapeut Monica Murărescu. Aceștia ne-au declarat că procesul de recuperare este format din gimnastica medicală specifică, combinată de fiecare dată cu fizioterapia (laser de mare putere, terapie TECAR, ultrasunete, electrostimulare etc), care ajută la pregătirea fizică a pacientului și o eficiență ridicată în procesul de reabilitare.

Aceștia au subliniat faptul că recuperarea medicală este procesul final de reabilitare a unui pacient în urma unui traumatism acut, o afecțiune cronică sau după o intervenție chirurgicală.
Clinica KINETO VITALIS se află în cartierul Găvana din Pitești, la adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 157 B, bloc B1, parter. Pentru mai multe detalii și programări este disponibil numărul de telefon: 0771 529 529.

Citește și Românca desemnată Miss California 2022. Înotătoarea a cucerit lumea la 20 de ani

Citește și „Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Este dezamagitor ca nu mai poti merge la un consult de specialitate fara sa ai îndoieli. Am mers la domnul Popa la cabinet, un tip rigid, fara un zambet macar timid pe față, avea un caz in prezenta dansului nu un om. Tacticos in examinare, profesionist si apoi la final cateva cuvinte care au aruncat, inca mai mult, increderea in moralitatea personalului medical si mai la pamant: ” trebuie sa faceti recuperare medicala la unicul centru din Pitești, acest Kineto Vitalis, al dansului de altfel”. Si cum sa il mai privesc in ochi cand a spus unicul?Sunt aproape zeci de centre in acest oras. Cum sa mai ai incredere in diagnostic cand medicii ortopezi isi deschid cabinete de recuperare medicala si spun mergi doar acolo?
    Medicii sunt de acum oameni de afaceri nu curatori.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole