Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Românca desemnată Miss California 2022. Înotătoarea a cucerit lumea la 20 de ani

Andreea Drăgoi are 20 de ani și este un nume care nu spune prea multe iubitorilor sportului din România, însă în SUA, tânăra născută în București e o vedetă în devenire. notătoarea este legitimată la clubul Universității din San Jose și a stabilit mai multe recorduri la concursuri între colegii din SUA. Pe lângă sport, Andreea practică și modelling-ul și a fost desemnată Miss California US Nation 2022, potrivit DigiSport.

Românca desemnată Miss California 2022. Înotătoarea a cucerit lumea la 20 de ani

Absolventă a Școlii Internaționale din București, Andreea Drăgoi studiază acum peste ocean kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia. Chiar dacă strălucește și pe podium, românca nu vrea să renunțe la natație.

Citește și: O româncă, favorită la Miss Internațional

„De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a declarat Andreea Drăgoi, potrivit The Sun.

Cu aproape 50.000 de urmăritori pe Instagram, Andreea Drăgoi a fost supranumită deja ”noua Olivia Dunne”, gimnasta-fenomen care a devenit milionară înainte să împlinească 20 de ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *