Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Norris Măgeanu: „Vom acorda consultanţă tuturor pensionarilor care au nevoie de lămuriri în problema pensiilor”

Norris Marcu Măgeanu, președintele PNL Câmpulung, a organizat o întâlnire cu seniorii din oraș, la sfârșitul săptămânii trecute. La discuții au participat Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice, prefectul Radu Perianu, Mariana Câmpeanu, fostă ministră a Muncii, și Liliana Pandele – director adjunct la Casa Națională de Pensii, Argeș. S-a vorbit despre probleme punctuale, despre noua lege a pensiilor, biletele de tratament și inechitățile din sistemul de pensii.

Norris Măgeanu: „Vom acorda consultanţă tuturor pensionarilor care au nevoie de lămuriri în problema pensiilor”

PNL strânge semnături pentru deschiderea unui birou al Casei de Pensii în Câmpulung

„Pe lângă discuțiile și întrebările ridicate de cei din audiență, care au lămurit multe dintre problemele prezentate, am decis următoarele: PNL Câmpulung demarează o strângere de semnături pentru deschiderea unui birou al Casei de Pensii la noi în oraș, pentru ca pensionarii din zona Câmpulungului să nu mai fie nevoiți să meargă la Pitești. Având în vedere că va fi o procedură care va fi probabil de durată (câteva luni), începând de luni, 5 februarie, vom acorda consultanță prin colegii noștri tuturor pensionarilor care au nevoie de lămuriri în problema pensiilor. De asemenea, celor care au de transmis documente la Pitești și nu se pot deplasa, le vom facilita transmiterea respectivelor documente. Programul zilnic de primire a oricărei solicitări va fi între 10-12, la sediul PNL Câmpulung din strada Negru Vodă nr. 117. Săptămânal, în funcție de cererile pe care le vom primi de la câmpulungeni și de nevoile acestora, vom aduce la Câmpulung un expert care să rezolve problemele cu privire la pensii”, a transmis Norris Marcu Măgeanu, președintele PNL Câmpulung.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! „Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată”

Citește și Norris Măgeanu, către Elena Lasconi: „Aveți obligația să informați muscelenii cu privire la situația bulevardului Pardon!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *