Web Analytics
scris miercuri, 01.11.2023

Noiembrie începe cu Voltaj şi orchestra Filarmonicii Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, concertul rock simfonic susținut de orchestra instituției, dirijoarea Simona Strungaru și bine-cunoscuta trupă rock Voltaj.
Pianistă, dirijoare, orchestratoare și compozitoare de muzică de film, Simona Strungaru a absolvit, în 2010, masteratul la Conservatorul din Amsterdam. Ca dirijor, a condus, printre altele, Orchestra de Cameră a Radiodifuziunii Române, Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca, Orchestra și Corul Filarmonicii „Oltenia” Craiova, dar și orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești în stagiunile trecute.
Înființată în 1982, trupa Voltaj a câștigat premiul pentru „cea mai bună prestație a unei trupe românești la MTV Europe Music Awards” și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovizion cu piesa „De la capăt”.
Fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 120 de lei sau 100 de lei în funcție de categoria locului. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro.
M.S.

Noiembrie începe cu Voltaj şi orchestra Filarmonicii Piteşti

Citește și Poeţi argeşeni în „Testament. 400 de ani de poezie românească”

Citește și Un pacient care şi-a injectat motorină în corp a… dat titlul noii cărţi a doctorului Viorel Pătraşcu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *