Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Noi investiţii la Bârla

Noul an a început în forță în comuna Bârla. În februarie au fost reluate lucrările la sala de sport din satul Mozăceni Vale, care este gata în proporție de aproximativ 70%. Au început și lucrările de asfaltare pe strada Principală din satul Afrimești-parțial și pe strada Lereni din satul Urlueni.
„Proiectul prevede realizarea infrastructurii de bază și turnarea unui covor asfaltic cu lățimea de 4,5 m pe cele două străzi, având lungimile de 1,1 km-Str. Lereni și 0,4 km-Str. Principală. Valoarea contractului este de 1,83 milioane lei, bani ce provin de la bugetul local și Fondul de Rezervă al Guvernului. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 4 luni”, a transmis primarul Gheorghe Voicu.
De asemenea, se va extinde rețeaua de apă și canalizare din zona de aglomerare Bârla-Podișoru-Mozăceni, printr-un proiect depus în cadrul unui apel PNRR, cu o valoare de 16,179,481.22 lei, sumă nerambursabilă din fonduri europene.
M.S.

Noi investiţii la Bârla

Citește și Noi investiţii atrase de primari PNL Argeş. Peste 25.000.000 lei vor merge la Bârla şi Poienarii de Argeş

Citește și Scandalos! Procesul unui jaf silvic comis în Argeş în urmă cu aproape un deceniu se îndreaptă spre… prescripţia tuturor faptelor!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *