Web Analytics
scris joi, 10.08.2023

Noi investiţii atrase de primari PNL Argeş. Peste 25.000.000 lei vor merge la Bârla şi Poienarii de Argeş

Primarii PNL ai comunelor Bârla și Poienarii de Argeș, Voicu Gheorghe și Dragoș Nicolae Boncea, au semnat, marți, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, două contracte de finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.
Pentru Bârla, obiectivul contractului îl constituie „extindere rețea canalizare menajeră în satele Șelăreasca, Ciocești, Mândra, Malu, Bârla și Mozăcenii-Vale”, finanțarea primită din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fiind în valoare de 15.450.000 lei. La Poienarii de Argeș, contractul prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare de 10.000.000 lei, este pentru „canalizarea și epurarea apelor uzate menajere în comună”.

Noi investiţii atrase de primari PNL Argeş. Peste 25.000.000 lei vor merge la Bârla şi Poienarii de Argeş

„În Argeș avem primari PNL eficienți și responsabili. Mă bucur cu ei și pentru ei de fiecare realizare a lor, pentru că știu că beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice. Astăzi, i-am felicitat personal pe Voicu Gheorghe și Dragoș Nicolae Boncea, primarii de la Bârla și Poienarii de Argeș, pentru semnarea contractelor de finanțare. Știu cât de mult au muncit pentru a ajunge aici. I-am asigurat, totodată, că voi continua să îi susțin, în calitate de senator și președinte PNL Argeș, pentru noi proiecte care să aducă bunăstare argeșenilor în județ. Indiferent că trăiesc la sat sau la oraș, argeșenii merită condiții de viață civilizate”, transmite Alina-Ștefania Gorghiu, președinte PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu a devenit cetăţean de onoare al Domneştiului

Citește și Alina Gorghiu a demis conducerea centrului educativ pentru minori de la Buziaș și a depus denunț penal după ce a apărut un filmuleț cu un deținut bătut cu bestialitate de polițiști

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *