Noi concedieri colective în Argeș

de | 7.05.2014 12:15 | Actualitate

În cursul lunii aprilie 2014 un număr de 2 angajatori cu sediul social pe raza judeţului Argeş au notificat,  în condiţiile art. 70 şi 72 din Codul muncii republicat, ITM Argeş intenţia efectuării de concedieri colective.
După cum ne-a precizat inspectorul șef Ion Samoilă, situaţia se prezintă astfel:
* SC ENVISAN NV BELGIA – Sucursala Piteşti – numărul  persoanelor afectate de concediere colectivă va fi de 13 salariaţi, din totalul de 45 de salariaţi, unitatea acordând acestora preaviz de concediere începând cu data de 14.04.2014.
* SC SIND MIN LIGNITUL SRL – numărul  persoanelor afectate de concediere colectivă va fi de 75 salariati, din totalul de 163 salariaţi, procedurile de concediere finalizându-se la sfârşitul lunii aprilie 2014.
Totodată, precizăm faptul că SC OMV PETROM SA – Divizia Gas&Power, unitate cu sediul social pe raza altui judeţ, însă cu punct de lucru pe raza judeţului Argeş,  a adus la cunoştinţă ITM Argeş, intenţia efectuării de concedieri colective,  procesul de restructurare urmând a fi demarat ulterior datei de 30.06.2014 . Numărul persoanelor afectate de concediere care prestează activitate pe raza judeţului Argeş va fi de 15 salariaţi.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii