Web Analytics

Nicolae Velcea: „Pentru mine, Constantin Stroe a fost mentor”

de | 28.04.2022 12:45 | Actualitate

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, în cinstea a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia și ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, pentru județul Argeș. În ediția de săptămâna aceasta am stat de vorbă cu Nicolae Velcea, primarul comunei Ștefănești, fost director în cadrul Dacia Renault și colaborator, ani buni, al regretatului Constantin Stroe.

”Domnul Constantin Stroe a fost și va rămâne un om deosebit. Eu mi-am desfășurat activitatea la Dacia 31 de ani, din 1985 până în 2016. Îl cunoșteam pe domnul Stroe și înainte de a fi director general. L-am cunoscut când a fost detașat la Craiova și la Timișoara. Am lucrat cu dânsul la Dacia până în 2004, când a ieșit la pensie. Era un om cu mult suflet, cu multă experiență. Am cuvinte numai de bine de spus la adresa dumnealui. Eu, credeți-mă, am momente când dau citate din dânsul în activitatea mea de zi cu zi. Îmi aduc aminte de vorbele dânsului. Se exprima cu apelativul «Bă, tată». Și când vă povestesc astea acum, se încrețește pielea pe mine. Cred că multă lume a avut ceva de învățat de la dânsul, cum de altfel se și zvonește că majoritatea care au lucrat în Dacia se cunosc de la distanță. Fiind industrie, aici nu se admit toleranțe, nici timp pierdut, că așa se întâmplă în producție. Pentru mine, Constantin Stroe a fost mentor. Prin activitățile pe care le-am desfășurat, eu am avut contacte cu dânsul. Dacă dânsul nu era la momentul când s-a zbătut pentru grupul Renault România, poate că nici nu se întemeia această companie.”

Citește și Victor Jigman: „Vă propun ca parcul din Craiovei să se cheme Parcul Tineretului «Constantin Stroe»”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *