Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: „PSD nu va ezita să propună soluții profesioniste și curajoase!” 

de | 5.07.2022 11:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Evaluarea miniștrilor făcută de premier demonstrează încă o dată că intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului. Pachete consistente de sprijin social și economic au fost aplicate, chiar dacă într-o formulă mai atenuată decât cea propusă inițial de PSD, transmite deputatul de Argeș al PSD Nicolae Pavelescu.

„Premierul a enunțat succint în evaluarea sa tot ce s-a reușit în aceste ultime 7 luni, însă multe, mari și grave rămân problemele de gestionat și rezolvat.

Citește și: Cristian Gentea: „ PSD își respectă angajamentul de fi alături de antreprenorii din România”

Triumfalismul, chiar și reținut, precum cel desprins din datele comunicatului dat de premier, nu poate nici acoperi (și nici justifică deplin) faptul că populația și economia și economia suferă. Au fost și continuă să fie afectate de sarabanda scumpirilor, amorsată de o liberalizare nocivă și inoportună a pieței energiei, de creșterea prețului la carburanți, de creșterea accelerată a ratei inflației cu implicații directe și puternice asupra costului vieții, de creșterea dobânzilor, de creșterea nesiguranței pentru viitor. Toate aceste mari probleme au nevoie în continuare de soluții profesioniste și curajoase. De decizie rapidă și oportună. PSD nu va ezita să propună și să susțină astfel de soluții. Și speră ca actuala coaliție de guvernare să devină mai eficientă.”, declară Nicolae Pavelescu.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.