Web Analytics

Nicolae Georgescu(PSD Argeș): Mai am de luptat pentru dezvoltarea turismului cultural din Argeș

de | 9.02.2022 09:33 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Nicolae Georgescu face primele demersuri entru dezvoltarea turismului cultural din județul Argeș.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a răspuns la întrebarea mea, având ca obiect „Renovarea Castelului Peleș și cele 12 trasee turistice-culturale”. Acesta susține că „siturile culturale care vor fi incluse în aceste rute vor fi selectate până la finalul lunii martie 2022, astfel încât la acest moment nu poate confirma sau infirma câte situri culturale din județul Argeș vor fi incluse în rute”

Citește și: Simona Bucura-Oprescu: Oportunitate de finanțare pentru extinderea rețelelor de gaze

Mai am de luptat pentru dezvoltarea turismului cultural din Argeș. Trebuie să fac tot ce este posibil și legal pentru ca Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cât și Ministerul Culturii să includă în lista finală cât mai multe cule, biserici fortificate, biserici de lemn, cetăți, castre romane și alte obiective turistice importante din județul Argeș. Până la sfârșitul săptămânii îl voi interpela pe acest subiect pe domnul Romașcanu, ministrul social-democrat al Culturii.#Arges#turism#psd

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *