Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Nicolae Dică a fost la meciul de baraj al Mioveniului

Aşa cum v-am informat, CS Mioveni a ratat vineri seara (24 mai) şansa de a promova în Superligă, după ce a pierdut pe teren propriu şi meciul retur al barajului susţinut cu prim-divizionara FC Botoșani.

Nicolae Dică a fost la meciul de baraj al Mioveniului

Citeşte şi: Nicolae Dică, pe lista FC Argeș pentru banca tehnică. Dani Coman, președinte

Potrivit gsp.ro, la meci, în tribunele stadionului din Mioveni a fost prezent şi Nicolae Dică. Acesta făcut mai multe fotografii cu copiii din tribuna 1, apoi a urmărit meciul dintr-o lojă a arenei de 10.000 de locuri.

Vă reamintim că Nicolae Dică se află pe lista posibililor antrenori ai echipei FC Argeş, echipă care, din câte se tot anunţă, va fi reorganizată din temelii odată cu venirea la club a noului preşedinte, Dani Coman.

Conform sursei citate, în tribunele stadionului din Mioveni, vineri seara, a mai fost prezent Florin Costea, oficial al recent retrogradatei FCU Craiova, care a venit să-și susțină fratele, pe Mihai Costea (rezervă la meci). Florin Costea „a stat la doi pași de fratele lui Cristi Tănase” – au mai scris cei de la GSP.

Citeşte şi: Gentea: „Dani Coman va avea putere de decizie totală”

Şi încă unul dintre detaliile surprinse de reporteri: ⁠Constantin Schumacher n-a intrat pe teren odată cu echipa, așa cum a făcut-o Bogdan Andone, antrenorul echipei oaspete. Și-a făcut apariția cu trei minute înainte, s-a închinat, apoi i-a aplaudat pe fanii care i-au scandat numele.

(sursa foto: gsp.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită