Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Gentea: „Dani Coman va avea putere de decizie totală”

Joi, 23 mai, într-o conferință de presă a Primăriei Pitești, primarul Cristian Gentea a confirmat: Dani Coman va fi noul președinte de la FC Argeș.

Gentea: „Dani Coman va avea putere de decizie totală”

Citește și: Furtună la FC Argeș! Mihai Foamete și-a dat demisia! Vine Dani Coman

Edilul a spus: „Mi-l doresc de doi ani. În momentul de față și-a dat acordul să fie cooptat în Consiliul Director al clubului”. Prin urmare, după amiază, în ședința Consiliului Local Pitești, Dumitru-Dănuț Coman va fi desemnat membru în Consiliul Director al Asociației Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș, ca urmare a demisiei lui Mihai Foamete.

Edilul Piteștiului a precizat că în această seară sau mâine dimineață, Consiliul Director se va reuni și își va alege noul președinte, care va fi Dani Coman.

Să știți că n-a semnat încă, dar este ca și semnat. Va avea putere de decizie totală” – a mai spus Cristian Gentea, care a adăugat că prezentarea lui Dani Coman va avea loc în cadrul unei conferințe de presă programată marți, 28 mai, la ora 13.30, la Pitești Arena.

De ce a ales Dani Coman Piteștiul? „În afara faptului că are clubul în inimă, că vine acasă, chiar dacă a avut oferte de la cluburi puternice, el are încredere în noi” – a explicat în final primarul din Pitești.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Abureli… Fiti seriosi, se stie ca Rapid si CFR n-au fost de acord cu pretentiile lui Coman !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită