Web Analytics

Nerespectarea regimului armelor și munițiilor la Miroși. Bărbat reținut de polițiști

de | 25.05.2022 16:56 | Actualitate

În ziua de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și au reținut un bărbat de 48 de ani, din Miroși.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, în baza unui mandat emis de Judecătoria Costești, au efectuat, la data de 24 mai a.c., o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 48 de ani, din Miroși.

Citește și Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă neletală cu destinația tir sportiv, supusă autorizării și 46 de proiectile metalice, aferente armei deținute fără drept.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *