Web Analytics

Nepotul lui Gigi Becali, despre cazul inginerului din Autogara Sud ucis după ce a fost trântit la pământ de doi polițiști: „DACĂ TE OPUI ARESTĂRII, RAHATURI SE MAI ÎNTÂMPLĂ!”

de | 21.04.2021 04:23 | Actualitate, Politica si Administratie

 

 

 

Lucian Becali, unul dintre nepoții latifundiarului din Pipera, le ia apărarea celor doi polițiști care sunt acuzați că l-au ucis pe inginerul Zaharia Barbu după ce l-au trântit la pământ în Autogara Sud din Pitești. Într-un comentariu pe Facebook, la o postarea Anei Birchall, fost ministru al Justiției, nepotul lui Becali spune că: dacă la bătrânețe nu știi să te porți civilizat, și te opui arestării, „rahaturi se întâmplă”.

 

 

CITEȘTE ȘI: ACUM! Accident între două autoturisme, la Moșoaia!

 

La o postare publicată pe pagina de Facebook a Anei Birchall, fost ministru al Justiției, care are ca subiect cazul morții domnului Zaharia din Pitești după ce a fost trântit la pământ de doi polițiști, unul dintre sutele de comentarii îi aparține lui Lucian Becali, unul dintre nepoții lui George Becali, care le ia apărarea celor doi agenți de poliție.

## Ce a scris fostul ministru al Justiției:

„Acum am citit aceasta știre și mărturisesc că îmi e greu sa îmi găsesc cuvintele. Ce poți să mai spui când citești așa ceva? Scrieți voi!Din punctul meu de vedere legea trebuie respectată și aplicată iar cei vinovați să răspundă conform legii! Rog comentarii argumentate strict la subiectul postării, FĂRĂ a arunca cu noroi pe o întreaga categorie profesionala. Personal știu extrem de mulți polițiști care își fac treaba cu responsabilitate și profesionism tocmai de aceea nu voi permite ca la această postare să citesc injurii si etichete de grup!”, se arată în postarea Anei Birchall.

„Ce poți să spui ? Poți să spui de exemplu că atunci când nu respecți ordinele poliției și te opui cu rezistență arestării sunt șanse să te dea de pământ sau mai rău să te împuște (în America), asta poti să spui, dacă până la bătrânețe nu ai învățat sa te comporți civilizat în societate și să respecți niste reguli, shit happens! (rahaturi se mai întâmplă – n.r.) Asta mai poți să spui!”, este comentariul lui Lucian Becali postat la scurt timp după reacția Anei Birchall în cazul care a șocat opinia publică.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Alina Gorghiu: „Românii ne-au acordat încrederea pentru o guvernare serioasă, nu pentru scandaluri din orgolii personale”

 

 

foto: FACEBOOK

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce sa ceri unui neam de ciobani,inculți,si prosti facuti grămadă.. MACHIDONII….FECALI , in intregul neam ,Halepoanca ,cu neamul ei ,sa fie pomenită,plus Giugiuco,mos crăciunul Halele,care ii da de toate,cum poate,pe unde poate..dacă.. poate.

Ultimele articole