Web Analytics

Negoşanu şi Oancea, interimari la Centrul Cultural Judeţean

de | 3.05.2017 10:36 | Actualitate

manu oancea negosanu

Preşedintele CJ Dan Manu a anunţat că, până la organizarea concursului pentru funcţia de director al Centrului Cultural Judeţean Argeş, interimatul în instituţia nou înfiinţată va fi asigurat de jurista Araxy Negoşanu şi de coregraful Cătălin Oancea.

„Dânşii au delegaţie, conform legislaţiei, până la ocuparea prin concurs, dar nu mai mult de 120 de zile, asigură şi gestionează nu numai inaugurarea şi lansarea la apă a acestei noi instituţii”, a spus Manu. Araxy Negoşanu va ocupa funcţia de manager al Centrului Cultural Judeţean, iar Cătălin Oancea va fi director executiv.
„Este o mare provocare, dar totodată asumarea unei mari responsabilităţi pentru că e vorba de o instituţie nou creată, care are în componenţă multe secţii artistice şi care se doreşte a fi promotorul culturii argeşene. Argeşul este realmente un tezaur al talentelor cultural-artistice, din păcate la acest moment nu foarte valorificat şi trebuie să facem ceva în acest sens”, a afirmat Aray Negoşanu, care a fost director interimar şi la Teatrul Alexandru Davila.
Legat de decizia de numire a celor doi la şefia instituţiei, preşedintele Manu a mai precizat: „Eu am încredere totală în cele două nominalizări. De ce? Pentru că acelaşi format pe care l-am abordat şi la Şcoala Populară de Artă l-am făcut şi la Centrul Cultural. Am dorit şi am insistat să dau o dispoziţie de interimat unor persoane neutre şi care au avut legături cu cultura prin Teatru, e vorba de dna Negoşanu, şi de asemenea şi Cătălin Oancea, un profesionist care în 2016 a câştigat titlul de vicecampion mondial. (…) Îmi asum ceea ce am făcut. Sigur, m-aş fi bucurat să nominalizez şi alte persoane sau personalităţi din domeniu, dar eu aştept concursul care ne face bine şi fără dubii, cel mai bun va câştiga”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii