Web Analytics
scris joi, 17.08.2023

Stâlpii de iluminat de pe bulevardul Pardon pot să fugă

Cică sunt pe final lucrările de reabilitare a Bulevardului ”Pardon” și primărița Lasconi amenință cu o recepție la sânge a obiectivului. Ea a anunțat că s-a ajuns la montarea panourilor electrice, însă riscul cel mare vine de la stâlpii de iluminat stradal amplasați recent pe cele două laturi ale pastilei pietonale a bulevardului. Iar asta fiindcă stâlpii o pot lua la fugă oricând vor, deoarece nu au fost fixați în șuruburile de pe placa de susținere. Și sunt înalți, nu glumă, peste teii plantați în acest an!

Stâlpii de iluminat de pe bulevardul Pardon pot să fugă

Caniculă pe uscat în Piața Primăriei

Căldură mare în această vară, iar la Câmpulung arteziana din Piața Primăriei a aruncat apă o singură zi. Nu ca-n alte dăți, când copiii se jucau printre jeturile de apă și se răcoreau alergând. Iar explicația e simplă, instalația nu e în regulă. Au intervenit câțiva meseriași, au desfăcut duzele, s-au uitat la ele, le-au pus la loc și acum se încing sub razele solare. Iar despre stropitul străzilor în vreme de caniculă nu s-a mai pus problema. Desele avarii la rețeaua de apă au răcorit cumva asfaltul încins.

Citește și Bulevardul „Pardon” a intrat în vacanţă!

Au uitat ceva sub piatra cubică

La ambele capete ale zonei rutiere a Bulevardului ”Pardon” au fost montate instalații de activare a unor bolarzi meniți să închidă străzile la nevoie. Și frumos s-a așternut apoi piatră cubică, minuțios aranjată și bătută cu ciocanul. Doar că la un moment dat muncitorii și-au adus aminte că ceva nu e cum trebuie, a fost uitat un coleg sub piatră ori în orificiul de bolard, așa că în capătul sudic al bulevardului s-a scos piatra, s-a săpat, s-a găsit hiba și piatra a fost reașezată pe stradă.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pardon?! Din nou duel între Perianu și Lasconi! Un proiect respins la Câmpulung ar fi, de fapt, admis

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *