Web Analytics

Ne-a bătut Rapid cu 2-0. FC Argeș a arătat ca o echipă de amatori de la Apă Canal, plătită cu bani mulți

de | 11.12.2021 04:17 | Actualitate, Sport

FC Argeș a pierdut fără drept de apel partida de pe Arena Națională cu Rapid (0-2), după un meci în care apărarea a gafat ca în curtea școlii. Turda și Miguel la primul gol, Tofan la al doilea.

Practic, meciul s-a pierdut în prima repriză, în minutele 10 și 12, când vișiniii au marcat prin Stahl și Albu.

Citește și: Pacienţi lăsaţi pe hol la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean

De unde până acum FC Argeș trecea drept o echipă cu o apărare solidă, după înfrângerile cu Rapid și Gaz Metan din etapa trecută, de la Pitești, defensiva alb violetă pare mai curând una de stand up comedy.

Al doilea gol rapidist a plecat de la o pasă dată de Tofan la adversar, așa… din senin, iar la primul a fost o bâlbâială alb violetă penibilă în careu. Nu mai amintim că Latovlevici era să dea autogol în minutul 6, când Tofan a scos de pe linia porții anunțând parcă dezastrul ce va începe peste patru minute.

FC Argeș a mai încercat ceva în repriza secundă, dar putea spera la maxim un gol. Oricum, jocul echipei a fost neconvingător și mediocru. Iar de data asta n-au mai fost de vină nici arbitrii, nici situația geopolitică sau scumpirea facturilor la energie, ci o echipă căreia i s-a căutat prea mult în coarne.


Citiți și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

La care se adaugă și o atmosferă amatoristică generală la nivelul conducerii clubului, cu mulți atârnători și un management mai curând de apă canal și salubritate, decât de o echipă cu pretenții profesioniste.  

                                        Gabriel Grigore                                       Foto: GSP 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii