Web Analytics

Naționala de handbal feminin, victorie la Campionatul European în fața Spaniei

de | 12.11.2022 09:42 | Actualitate, Home, Sport

Naţionala de handbal feminin a României a învins, aseară, la Skopje, reprezentativa Spaniei, scor 28-27 (12-11), în primul meci din grupa principală II a competiţiei. România a obținut astfel primele 2 puncte în clasamentul grupei II.

Citește și: Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

România a controlat jocul trei sferturi din timp, apoi la un moment dat a părut că scapă meciul din mână, fiind condusă la două goluri, dar a revenit pe final şi a câştigat printr-un gol marcat în ultima secundă de Bianca Bazaliu.

Citește și: Jean Vlădoiu, despre jucătorii cu probleme de vedere de la FC Argeș: „Nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii”

Spania a evoluat tot meciul cu o apărare avansată, agresivă, care a incomodat mult echipa României, nevoită să găsească de multe ori soluţii individuale. Golul victoriei a fost marcat înainte de final de Bianca Bazaliu. Aruncarea rapidă, „racheta” Biancăi Bazaliu a venit în ultima secundă de joc, de la 14-15 metri. Viteza aruncării: 115 km/oră, cea mai mare de la acest turneu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole