Web Analytics
scris joi, 26.01.2023

Nasul de manager specialist în mucegai

S-au încheiat acțiunile de control la Spitalul Câmpulung pentru zecile de mii de măști la care au fost sesizate miros neplăcut și prezența mucegaiului. Au luat la puricat obiectele de protecție atât Primăria, cât și Direcția de Sănătate Publică, dar și-a băgat nasul și managerul Nicolaie Alexe. La propriu! Adică, după cum a relatat medicul Andrei Aron, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului, directorul a verificat personal câteva măști, punându-le pe față, declarând că nu simte niciun miros deosebit. Iar nasul de manager a împiedicat astfel retragerea imediată a măștilor de la uzul personalului medical și al pacienților.
Măștile au fost primite donație în noiembrie anul trecut, unele au fost distribuite pe secții, iar la început de an au apărut sesizările privind neconformitatea acestora. Iar după două săptămâni s-au efectuat controalele.
C.I.B.

Nasul de manager specialist în mucegai

Citește și Detalii despre lupta pentru Spitalul Câmpulung / Prefectura lui Soare a băgat băţul prin gard la Ministerul Sănătăţii, iar Nelu Tătaru l-a suspendat pe Alexe fără să indice motive

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *