Web Analytics

Naista Gina Sandu şi pianistul Radu Titi, în concert cameral la Filarmonica Piteşti

de | 14.09.2023 11:55 | Actualitate, Cultură, Home

Filarmonica Pitești organizează vineri, 15 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, primul recital cameral al noii stagiuni. „Carpatian Rhytms” este susținut de naista Gina Sandu, profesor de nai la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, violonistul Mădălin Sandu, care este și director artistic al Filarmonicii, și pianistul Radu Titi, profesor de pian la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și dirijor al corului Ars Nova.

În program: G.Caccini – Ave Maria, W. Gomez – Ave Maria, A. Dvořák – Humoresque, G. Zamfir – Dance de la Foret și Hope song, M. Sandu – Romanian medley, G. Bizet – Habanera, E. Morricone – Tarantella, J. Last – Lonely shepherd, V. Monti – Czardas, F. Kreisler – Schön Rosmarin, C. Porumbescu – Balada și G. Dinicu – The lark.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.
M.S.

Citește și Începe edificarea bisericii de la Schitul din Vlădeşti

Citește și Radu Dincă, la tabăra „Literatura tinerilor” de la Neptun

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *