Web Analytics
scris miercuri, 05.07.2023

Nae, Moşte, Miu şi Coteţ fac ravagii prin judeţ

Deputatul Ionuț Moșteanu de la USR e ca gripa aviară. Lovește când nu te aștepți. Are un pattern, ca să mă exprim în termeni corporatisto-tefeliști. Dispare după alegeri, cu mandatul de parlamentar în buzunar, vreo trei ani aproape că nu dă niciun semn de viață către târgul Piteștilor, după care reapare în an preelectoral, în căutare de găini. Pe care să le caute nu de ouă, ci de voturi. I-a mers până acum de două ori, va încerca și la a treia extragere, poate-i iese. Dreapta argeșeană și alegătorii cu ouăle furate de pe cuibar pot da un anunț la mica publicitate despre Ionuț Moșteanu: pierdut deputat de Pitești în București, găsitorului recompensă.

Nae, Moşte, Miu şi Coteţ fac ravagii prin judeţ

Mai nou, aud că sacul și petecul, adică USR și Forța Dreptei, vor face alianță pentru alegerile de la anul. Iar în Argeș își vor da mâna taman Moșteanu și Miuțescu, adică gemenii foamei de putere. N-au făcut ei alianță în 2020, când puteau câștiga Primăria Pitești, vor face la anul, când sunt în Groapa Marianelor ca popularitate. Va curge sânge, vorba filmului de Oscar, mai ales că doar unul va ieși deputat, dacă va ieși și acela.

Citește și Ana Stan: „Am observat că Mihai Coteţ are o agendă ascunsă, chiar dacă eram în aceeaşi echipă şi uneori umăr la umăr”

Să trecem și la Marea Chină care e PSD Argeș, mai ales de când deputatul Nicolae Pavelescu e lăsat, din cauza caniculei, probabil, să-și exerseze talentul de orator înnăscut pe la zilele de comune și orașe. Să nu ne trezim cu el că urcă pe scenă și la festivalul Analogue de la Mioveni, că e belea! Omul e moartea audienței, însă nimeni nu-i spune. Fie că n-are curaj, fie că vrea să-l ajute să se autoejecteze de pe lista parlamentară de la anul. Comparativ cu Nae Pavelescu, deputatul Aurică Bălășoiu e chiar charismatic, empatic și cu lipici la votanții de toate orientările… doctrinare. Și nici nu dă buzna în prime time, ca Pavelescu, ci îl caută prime-time-ul pe el.

Să încheiem cu Pădurea Trivale, descoperită recent ca subiect electoral și de acest Elvis Presley al cutiilor poștale din Pitești care e liberalul Mihai Coteț. Amuzant e că în 2020, când doctorul Tiberiu Irimia, tot liberal, reușea să adune vreo 5000 de semnături pentru a se declara Trivalea pădure-parc și arie protejată de interes local, Mihai Coteț nici măcar n-a trecut pe la cortul de campanie ca să-și lase autograful. Deși locuiește chiar pe strada Trivale, care duce, ați ghicit, în Pădurea Trivale. Iar colegul său de teleguță Sorin Apostoliceanu, pe atunci adjunctul lui Cristian Gentea la PSD Pitești și fost-viitor candidat al lui Miuțescu din partea PNL, intrase în vrie și slăbise vreo zece kile de teamă că-i fură doctorul Irimia șunca din fasole cu acest proiect.

Foarte probabil, Mihai Coteț va fi candidatul PNL la Pitești și nu e deloc rău că va încerca primăria cu degetul. Însă problema lui Mihai Coteț e triplă: de egolatrie, de strategie, de terapie. Ar trebui să-i spună cineva că nu te poți ocupa în același timp de mămici și de pisici, de digitalizare și de răzoare și în niciun caz nu poți salva Pădurea Trivale organizând Festivalul Bujorului, decât dacă interzici lalelele în Pitești. Sunt doar simple observații, nu înseamnă că am și dreptate. Însă mai multă limpezime și prioritizare în promisiuni nu ar strica. Asta dacă dl Mihai Coteț nu dorește să-i facă implozie cerebelul cu atâtea proiecte în cap. Sau doar pe cap?

Citește și Politica în joc de glezne. Moşteanu îl atacă pe Coteţ: „A intrat într-o campanie ipocrită. Nu poţi să stai de mână cu PSD şi să-ţi ştergi sigla de pe Facebook”

Citește și „Aioanei le-a spus lui Miuţescu şi prefectului Soare că, dacă i se dă şefia Poliţiei Mioveni, în 30 de zile îl agaţă pe primarul Georgescu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *