Muntenia Medical Hospital inaugurează o nouă specialitate medicală: PEDIATRIE

de | 14.12.2011 17:09 | Actualitate

Odată cu deschiderea Maternității, Muntenia Medical Hospital promitea că,  în cel mai scurt timp, va aduce în cadrul spitalului de lângă Expo Parc și medici pediatri. Începând cu luna decembrie, această promisiune s-a finalizat odată cu deschiderea cabinetului de pediatrie în ambulatoriul spitalului. Conceptul de servicii medicale integrate este acum nu numai un slogan, ci este un lucru normal pentru cei din Muntenia Medical Hospital, deoarece acoperă aproape toate specialitățile medicale și se poate asigura   pacienților, pe langă tehnologie performantă, și servicii medicale pentru întreaga familie.
Pediatria la Muntenia Medical Hospital oferă pacienților săi,  copii şi adolescenţi,  asistenţă medicală în sistem ambulatoriu și la domiciliu, de la naștere și până la   adolescenţă (18 ani). Conceptul pe care se bazează medicii în îngrijirea copiilor se concentrează  pe prevenție şi nu doar pe tratarea unei boli. Odată cu inaugurarea pediatriei, echipa medicala a primit doi noi membri, medici pediatri: dr. Denisa Plisa și dr. Irina Blaga. Cele două doctorițe au activat în București  înainte de a se alătura echipei Muntenia Hospital iar în acest moment   s-au  alaturat atât colectivului  din Muntenia Hospital cât  și  medicinei argeșene. Echipa de profesioniști înţelege că fiecare copil este unic și special, așa că serviciile medicale pe care le oferim variază de la îngrijirea de rutină a copilului (inclusiv de check-up-uri pentru școală, tabără şi sport), până la diagnosticarea şi gestionarea bolilor acute şi cronice.
Copiii sunt în continuă creştere şi în curs de dezvoltare. Personalul nostru colaborează eficient cu familia pentru a oferi fiecărui copil un plan de îngrijire a sănătăţii adaptat vârstei fiecaruia.

În cadrul spitalului, medicul copilului dumneavoastră va evalua:

• Starea de sănătate
• Vaccinări generale și analize medicale
• Creşterea şi dezvoltarea copilului și adolescentului
• Trimiteri la medicii de alte specialități, după caz
• Ecografie (inclusiv pentru depistarea precoce a displaziei de șold)
• Vizită, consultații și tratament la domiciliul pacientului

Pentru programări, sunați la numărul de telefon 0248 948.
www.munteniahospital.ro
Ne găsiți la adresa: Muntenia Medical Hospital, str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A, Pitești, cod 110117, jud. Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii