Web Analytics

Moș Nicolae a venit cu o înfrângere pentru FC Argeș. Gaz Metan a bătut în Trivale

de | 6.12.2021 22:02 | Actualitate, Sport

Tristețe mare la Pitești în această seară, după ce FC Argeș a fost învinsă pe teren propriu de o echipă aflată în zona retrogradării, sub CS Mioveni în clasament. De altfel, primarul Ion Georgescu de la Mioveni a venit încrezător la meci, sperând
într-un ajutor de la primarul Gentea și FC Argeș, care, în caz de victorie, ar fi afundat și mai mult rivala de la Mediaș.

Numai că Gaz Metan a dat lovitura în Trivale și a învins cu 2-1, golul victoriei fiind înscris de oaspeți ca să usture, fix în minutul 94, la ultima acțiune de joc. Pe un contraatac letal, Raul Șteau de la Gaz, intrat pe teren în minutul 83, a primit o pasă măiastră în adâncime de la Morar și a marcat, ajutat și de ieșirea întârziată a portarului Greab.

Degeaba au înscris piteștenii repede, încă din minutul 8 prin Ionuț Șerban, și au dominat prima repriză având cel puțin trei ocazii de 2-0, că oaspeții au egalat înainte de pauză, prin Trif, în minutul 45+1. Așadar, Moș Nicolae n-a venit cu o victorie așteptată pentru piteșteni, ci cu o înfrângere care ne-a cam pus în cui pofta de play off și visurile de mărire poate prea devreme.

Mai trebuie spus că brigada condusă de Florin Andrei nu a dictat un penalty clar pentru FC Argeș la 1-1, în minutul 47, când Ionuț Șerban a fost agățat în careu de Matricardi. Însă nu mai e o noutate pentru nimeni că arbitrajul românesc e praf.

Gabriel Grigore

Foto:GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii