Web Analytics

Momente tensionate între patronul FCSB și antrenorul Nicolae Dică după victoria cu FC Argeș

de | 3.10.2022 08:11 | Actualitate, Home, Sport

Dică – băgat în ședință de Gigi Becali pentru a-i cere explicații despre jocul slab al echipei

FCSB a obținut a doua victorie din acest sezon, însă situația echipei nu este prea bună. Gigi Becali a declarat că l-a băgat în ședință pe tehnicianul Nicolae Dică imediat după meci pentru a-i cere explicații pentru jocul slab al echipei.

„I-am cerut explicații lui Dică. El spune că, pentru a avea posesia, trebuie să avem fundași centrali cu care să construim. Păi n-am avut niciodată. Apoi vine cu statistica, 61%, am avut atâtea șuturi, am dominat… Nu la dominarea asta mă refer eu, ci la siguranță! Emoții poți să n-ai, chiar dacă e 2-1 până la final. Nu avem siguranța jocului. Cred că e una din cauze (n.r.- 30 de jucători folosiți în acest sezon). Sunt îngrijorat pentru că eu credeam că o să ne distrăm, să batem 4-0, 5-0, de aia am luat jucători și am dat bani mulți”, a afirmat Becali, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și: Andrei Prepeliță a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul meciului FCSB – FC Argeș

Becali s-a arătat nemulțumit în special de faptul că FCSB nu are un joc de posesie.

„Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu poți să fii fericit, n-ai cum, dacă nu joacă echipa. Am avut șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar o echipă care conduce cu 2-1 nu poate să lege 4-5 pase… Nu avem posesia! Noi câștigăm din valoarea jucătorilor. Vreau să dominăm adversarul, să fie mingea numai la noi. Te retragi, dar când primești mingea nu dai în ea, bufa-bufa, că ești Steaua (n.r.- FCSB), nu ești Târgoviște! Ce facem aici?”, a mai explicat Becali.

Citește și: Cupa României: FC Argeș a pierdut meciul cu CSM CSU Oradea

Amintim că FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superliga.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar de Prepelita si suporteri,nimic?scrieti ce a ce nu ne intereseaza doar ca trebuie sa umpli pagina?de ce nu scrii de contractul lui PĂSĂRICA,.de ce nu e plecat pana la ora asta.. siteatrul jucat aseară in meciul cu FCSB?Bolnav ,pe dracu.L-a prins frica,ca nu isi face planul.Joaca teatru.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *