Web Analytics

Modernizarea şi mansardarea Dispensarului Mioveni se apropie cu paşi repezi de finalizare

de | 13.08.2014 19:23 | Politica si Administratie

Investiţiile continuă în oraşul Mioveni. După mai multe lucrări de investiţii în oraş, gen Sala Sporturilor, Parcarea Supraetajată, Cimitirul Public, Complexul de Servicii pentru Persoane în Vârstă „Sf.Maria” Colibaşi, modernizarea Stadionului Orăşenesc, conducerea Primăriei  vine cu alte veşti bune pentru cetăţeni.
Lucrările de modernizare şi mansardare la Dispensarul Uman Mioveni se apropie cu paşi repezi de finalizare. Până în momentul de faţă au fost realizate principalele obiective propuse, urmând ca în cel mai scurt timp să fie date în folosinţă şi noile cabinete medicale.
Autoritățile locale au demarat, în urmă cu  aproximativ doi ani, lucrările de construcţie modernizare şi mansardare a Dispensarului din localitate. Au fost amenajate 17 cabinete medicale, 5 locuri de parcare interioare pentru ambulanţe, dar şi laboratoare pentru analize. De asemenea, s-a extins  prin construcţie nivelul I al clădirii, cu 5 cabinete pe etaj şi 2 băi, dar şi mansardarea întregii clădiri. Aici, s-au amenajat încă 12 cabinete, 2 magazii şi 5 grupuri sanitare. Investiţia a fost realizată cu fonduri de la bugetul local.
„Pentru administraţia locală de la Mioveni, accesul oamenilor la servicii medicale diversificate este o prioritate. Vom susţine din toate punctele de vedere dezvoltarea infrastructurii şi serviciilor medicale de calitate în oraşul nostru şi mă bucur că acest proiect se va realiza”, a declarat primarul Ion Georgescu. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii